Trondheim Taekwon-Do Klubb

Stjørdalsveien 5
7041Trondheim
95727162

Har du lyst til å prøve noe nytt? Taekwon-Do er morsom trening med fart og spenning. Du lærer selvforsvar samtidig som du blir sterkere, smidigere og får mer overskudd. Du får mange nye venner i et godt miljø hvor du blir tatt vare på av hyggelige og kvalifiserte instruktører. Taekwon-Do gir deg økt selvtillit. Dette gjør at du lærer å stole på deg selv og tør å ta egne valg.

Du vil oppleve gleden med at du klarer å få til noe som du kanskje ikke trodde var mulig før du begynte. Kanskje kan du om noen år knytte det svarte beltet rundt livet. Det er ingen umulighet. Du lærer at du kan få til det meste bare du vil nok.

Treningen er ufarlig og du trenger ikke å være i god form for å begynne. Du vil møte kvalifiserte instruktører som tar godt i mot deg og hjelper og veileder deg til å komme i form ut i fra dine egne forutsetninger. Du vil etter hvert oppleve stor treningsglede og vil kjenne at du blir både psykisk og fysisk sterkere. Taekwon-Do er en allsidig treningsform hvor alle muskler blir tøyd og styrket (også smilemusklene).

Ta sjansen! Prøv Taekwon-Do i dag! Du har ingenting å tape!

Trondheim NTN Taekwon-Do klubb er Norges største kampsportklubb med over 1500 aktive medlemmer! For å se oppstartsdato og treningstidspunkt: http://trondheim-tkd.no/opptak 

Forhåndsreserver plass ved å sende e-post til gunnar@ntkd.no med navn, alder, telefonnummer og hvor man ønsker å trene.