Storlien Høyfjellshotell

Geijerbacken 10
3019STORLIEN
0046 647 70170

Storliens Høyfjellshotell

Storliens Høyfjellshotell er et av de største høyfjellshotellene i Skandenavia, og vi er veldig stolte over at vi er en av de få høyfjellshotell som virkelig er ligger midt på fjellet! Fra inngangen er bare noen få meter fra nærmeste skiheis, skispor eller tursti. Og vi har fantastisk utsikt til de berømte fjelltoppene Snasahögarna , Blåhammaren og Sylarna. I hotellinngangen blir du møtt av den fantastiske stein hall med resepsjon og butikk.

Følger du trappen fra resepsjonen finner du Store og lille matsal, her serveres tradisjonelle og kulinariske frokost, lunsj og middags buffeer .

Kobber bar, vår a la carte med spesialiteter fra kjøkkenet i Jämtland . Det har også den unike Storliengobelängen komponert av Einar Forseth og vevd av Ulla Cyrus, er temaet om ski gudinnen Skade og Jämtländske trail mann Arnljot Gelline. Hos oss inviterer deg til å danse til live musikk eller diskotek et par netter i uken. På loftet er det to ekstra barer, Blue Heaven med et maritimt preg og Loft bar med de kjente tak malerier av Einar Forseth.

 

 

192 rom og store oppholdsrom

På Høyfjellshotellet er det et rom for hver en smak. Her kan du velge mellom enkelt-eller dobbeltrom, familierom med 3-7 senger i ett rom , kombinasjons rom med fire eller fem senger i to rom eller Junior plass til én eller to personer . Alle våre rom har wc. De fleste rommene har både en dusj og wc. Noen rimelige alternativer offer felles dusj. Vi har fire suiter, tre mini og store. I Carlgren suite har peis. Den klassiske Armfeldt suite- tilbyr stue med spisestue, soverom, kjøkken og bad . Interiøret er moderne med lys skandinavisk treverk. De fleste rommene har en flott utsikt over Jämtland fjellene. I hver etasje er det en praktisk tørkerom med skap, en liten kjøkkenkrok for å varme en kopp te eller barnemat . Det er også strykebrett og strykejern.

Velværeområdet inneholder et 16 meter langt svømmebasseng , basseng bar, dusj og garderober , menn og kvinners badstue og treningssenter med et lite treningsrom, bordtennis , massasje og solarium .

På peisen i Geijer rom , kan du rolig synke inn i en stor ørelappstol og nyte en god bok.

 

Velkommen til oss på Storlien!