Skistar Åre

KURORTSVÄGEN 20
830 14 Åre
815 56 300

Internasjonal atmosfære i Åre

Åre byr på den unike kombinasjonen skikjøring og fornøyelse i Nord-Europas hyggeligste og mest moderne fjellby. Her er det en internasjonal atmosfære med mange utenlandske besøkende.

Allerede på langt hold tårner Åreskutan seg opp mot himmelen. Velkjente løyper som sees i utallige verdenscup-konkurranser, de majestetiske stolpene til kabinbanan, og alt sammen innrammet av de spisse Sylarna og Renfjället på avstand.

Åre by er som en storby i miniaty.  De eventyrlystne får dekket behovet med uendelige toppturmuligheter og utfordrende offpist kun et steinkast unna løypene. For de som ønsker stillhet finnes det mil etter mil med turstier, kilometerlange bølgende løyper og trivelige bakkerestauranter som er ideelle for en lang lunsj.
Besøker Åre i løpet av de mørke vintermånedene kan du nyte kveldskjøring med belysning i verdenscup-klasse, og med litt flaks får du oppleve et magisk nordlys som bonus.  

Knapt en mil vest for Åre ligger Duved. Her er tempoet litt roligere og skibakkene er ideelle for lange, fantastiske carvingturer. Duveds heisanlegg er forbundet med Tegefjäll. Tilsammen tilbyr Duved/Tegefjäll variert skikjøring i brede grønne, blå og røde løyper med en fallhøyde som passer de fleste.

Ca en halv mil øst for Åre by ligger Åre Björnen.  Åre Björnen og resten av Åres skianlegg er tilknyttet, noe som gir store muligheter til variasjon i skikjøringen. Björnen har et svært tydelig familiepreg, og hovedpunktet ligger på nybegynner- og barnebakker.

Åre Ski Opening

Endelig setter vinteren inn, og Åre byr alle ski- og snowboardelskere på en fantastisk blanding av skikjøring, produkttesting, alpine verdenscup-konkurranser og selvfølgelig mange fornøyelser!

Et førtitalls antall varemerker er representert og vil vise sine vinternyheter til akkurat DEG! Du kan teste og kjenne på ski, snowboards, skibriller, hjelmer og annet tilbehør. Ski- og produkttesten er selvfølgelig gratis, og du tester så mye du vil i løpet av helgen. Etter skikjøringen venter Åres fantastiske tilbud av førsteklasses restauranter og nattklubber.

Velkommen til en fantastisk helg og startskuddet for skisesongen 2015–16!

 

Bestill pakke torsdag – søndag I Åre Ski Opening fra nok 1308/person inkl overnattning og 3-dagers SkiPass