RESTAURANT KOMMANDANTEN

KRISTIANSTENSBAKKEN 30
7014TRONDHEIM

Restaurant Kommandanten åpnet sine dører 23.mai 2011 med en visjon  om å tilby en bra, helårs a'la carte restaurant ved siden av noen av byens flotteste selskapslokaler. Vi startet i det små med en klar satsning på maten  før vi arbeider videre med konsept og lokaler.

I dag tilbyr vi nesten utelukket  kortreist mat fra de trønderske fylker, med stor vekt på kvalitet og tilgjengelighet - og kan maten gi oss en historie å fortelle så hjelper det godt :)
Vi er stadig på jakt etter ny lærdom og nye idéer, og veien til perfeksjon er både  lang, utfordrende og meget spennende. Har du noen tilbakemeldinger til oss  setter vi stor pris på dem alle!

Hjertelig velkommen til oss på Kristiansten festning - hele året!

 

JULEBORD

Vi på festningen har god erfaring i å diske opp flotte julebord for både bedriften og vennegjengen. Ikke bruk verdifull tid på å gjøre noe vi gjerne gjør for deg. Hos oss skal du komme til dekket bord og slippe løfte en finger!

BRYLLUP

Å gifte seg er en gledens dag som krever mye planlegging og organisering. På festningen har vi alle fasiliteter og kontakter som trengs for å få en vellykket bryllupsfeiring!

DÅP OG NAVNEDAG

En dåp eller navnedag er en viktig markering i den nyfødtes inntreden i vårt liv. På festningen kan vi bistå med det meste i planlegging og gjennomføring av den gledelige dagen.

KONFIRMASJON

Konfirmasjonen er en viktig markering av inntreden til det voksne liv. På festningen kan vi bistå med det meste i planlegging og gjennomføring av den store dagen.

BURSDAG

Noen ganger vil man unne seg en skikkelig feiring og ikke løfte en finger selv. På festningen kan vi bistå med det meste i planlegging og gjennomføring av den store dagen. Vi har lang og bred erfaring i å gjennomføre bursdagsfester i alle størrelser og bistår mer enn gjerne for å gjøre dagen så festlig som mulig :)

KICK-OFF

Når man skal arrangere en kick-off er det mye som skal falle på plass for at arrangementet skal bli vellykket. Vi bidrar gjerne med vår erfaring og våre kontakter for å gjøre arrangementet til en suksess!

MINNESTUND

Når man har mistet noen kjære kan det være tungt å tenke på det praktiske rundt en verdig avskjed. På festningen kan vi hjelpe til med servering og oppvartning av de sørgende, slik at man kan bruke tiden sammen i den tunge tiden.

 

Vil du se våre menyer? Ta en titt på våre hjemmesider