NAF Senter Trondheim

Bratsbergvegen 13
7037Trondheim
73 95 73 95 / 08 505
www.naf.no

NAF Senter Trondheim ett av de største av NAFs 46 testsentre i Norge.

Vi utfører forskjellige typer tekniske biltester og vi tilbyr nøytral rådgivning tilpasset bileieres behov, for eksempel test i forbindelse med at garantitiden er i ferd med å utløpe eller test av bil før kjøp hvor også en vurdering av selgers prisforlangende blir gjort av oss. I forbindelse med test før salg har vi samarbeid med www.finn.no som gjør at annonser for biler med utført NAF Test får en NAF-logo veldig synlig ved annonsen sånn at den skiller seg ut i mengden, og dermed synliggjør for potensielle kjøpere at en nøytral tilstandsrapport fra oss foreligger. I tillegg til selvsagt også å utføre nøytral EU-kontroll, utfører vi flere forskjellige biltester for bla. bilforhandlere, leasingselskaper og NAV samt enkelt vedlikehold som skifte av vindusviskere og oljeskift.

Vi er 8 ansatte som sørger for at ca. 5.500 biler årlig får utført Periodisk kjøretøykontroll ("EU-kontroll") og totalt blir mer enn 10.000 biler hvert år kontrollert eller testet hos oss. Vårt mål er bidra til et trygt og økonomisk bilhold for bileiere.

Ved test eller kontroll her er bileier velkommen til å være med å se på under kontrollen hvis det er ønskelig. Vi opererer med faste tidspunkter for våre tester og kontroller; altså er det ikke nødvendig å levere bilen på morgenen og hente den igjen på ettermiddagen for å få utført en test eller kontroll. En "EU-kontroll" hos oss tar vanligvis ca. en halv time; en NAF Test varer ca. bortimot to timer. Gratis kaffe mens kunden venter er en selvfølge, og vi har i tillegg brus- og snacksautomat om noe slikt skulle friste mens man venter.

Rask og enkel timebestilling på pc, nettbrett eller mobiltelefon via www.naf.no. De som ønsker å ringe eller å besøke oss for å bestille time, kan selvsagt også gjøre det.

Vi tilbyr også et lite utvalg fra NAF-butikkens sortiment. Internasjonalt førerkort kan vi også hjelpe med, det tar ikke mange minuttene og vi har i den forbindelse også fotoautomat.

Vårt anlegg er lett tilgjengelig uansett hvor man kommer fra i og med at vi holder til ved Omkjøringsveien (E6) på Sluppen, området kalt Bilby'n. Kjør kun et par hundre meter i retning Bratsberg fra Siemensbygget/Siemensområdet og sving inn mot Shell, ta deretter til høyre igjen.


Velkommen til oss!