Kinoklubb - film er best på kino

Kinoklubb Norge er en filmklubb som gir deg 50 % rabatt på en rekke utvalgte filmer på kino.

Hvert år velger vi ut 6-7 gode filmer som våre medlemmer kan se til halv pris. Filmene velges ut av et ekspertpanel bestående av representanter fra norsk kinobransje. Filmene varier litt i sjanger og opprinnelsesland, men felles for dem alle er at det er kvalitetsfilmer som vi er sikre på skal gi deg en god kinoopplevelse!

Du kan bli medlem i Kinoklubben når som helst på året. Medlemskapet koster kr. 149,- pr. år, og fornyes automatisk inntil du selv velger å si det opp. Du trenger bare se 3 filmer for å tjene inn årsmedlemskapet ditt!

Filmene ser du på vanlige forestillinger på din lokale kino, og du bruker den personlige medlemskoden din når du kjøper kinobilletten. Klikk på Kjøp billett-knappen for filmen du vil se her på Kinoklubb Norges nettsider, eller gå til din lokale kinos nettside og finn frem til den aktuelle filmen der. Hvis kinoen er med i Kinoklubb Norge-ordningen, vil det komme opp en billettkategori som heter “Kinoklubb”. Der taster du inn rabattkoden din, og så vil automatisk 50 % trekkes fra på billettprisen. De aller fleste kinoer aksepterer også å gi deg rabatten når du kjøper billett i kinoenes billettluke.