Interoptik Sjøhaug og Sande

Thomas Angells gate 22
7011Trondheim
73 99 04 00

Vi i Sjøhaug og Sande satser bevisst på å gi deg god og personlig service.                                                   

Vår fokus er på din øyehelse og vi er opptatt av å gi deg den optimale synsløsningen til enhver tid.Alle våre optikere er din personlig optiker. De er dyktige i faget sitt og er oppdatert på det nyeste innen optometri. Vi tilbyr alle våre kunder en utvidet synsundersøkelse med topp utstyr, blant annet det beste innen netthinne-skanning. På denne måten kan vi ivareta våre kunders øyehelse på en best mulig måte. Vi er spesialister på kontaktlinser – hos oss får du alt fra ordinære linser til de mest kompliserte spesiallinser.Våre faste butikkmedarbeidere er alle sertifiserte brillestylister. De har ekspertise til å finne den innfatning som kler din ansiktsform, stil og farger best.

Vi kan tilby et bredt utvalg i briller og solbriller innenfor kjente merkevarer som Chanel, Gucci, Dior, Marc Jacobs, Ray Ban,Fleye, Giorgio Armani, Fendi, Rodenstock, Porsche Design, Silhoette, Lindberg, Ørgreen Optics, Tom Ford, Michael Kors, Prada, Versache og Oakley.

Vi har studentrabatt. Vi tilbyr alle studenter 20 % rabatt på alle innfatninger ved kjøp av komplett brille. Vi har også TOBB-rabatt.

Studenter får 20% rabatt på innfatning ved kjøp av komplett brille

Velkommen inn!