Frosta Fjordfestival

Småland
7633Frosta
901 02 973

Frosta Fjordfestival – Norges frodigste festival

18. - 20. juli i år smeller det igjen løs ved Småland kai på Frosta i Nord-Trøndelag. I samarbeid med Neset fotballklubb arrangerer vi for 3. år på rad - Frosta Fjordfestival – Norges frodigste festival.

På fredag i teltet sparker Geir "Saltis" Saltrø - en gladtrønder og nesten frosting det hele i gang, etterfulgt av legandariske Stage Dolls, og The Allrounders som får gleden av å følge festivalgjestene våre inn i de små timer.

På lørdags formiddag og ettermiddag arrangeres Frostadagen, med aktiviteter fortrinnsvis rettet mot barn og unge.

På lørdags kveld er det pånytt duket for masse lænt både i telt og på hovedscenen. Vi skal ha Beat for Beat med trubadur Bajazz – her er det mulighet til å melde på lag og delta under mottoet, syng med det nebbet du har. Så er det Frosta Storband med Frøken2Strøken som for første gang gjør en opptreden sammen. Deretter er det nok en nyvinning for året, Frosta Fjordfestivalband – et band som utvikler seg under seansen, forandrer form og som skal følge oss i årene som kommer. Så er det duket for selveste D.D.E. Det er 9 år siden sist de spilte på Frosta, nå kommer de igjen. Coyntrydroninga fra Berkåk, frk Lakenskrekk – Becca, har gleden av å avslutte lørdagskvelden og den 3. utgaven av Norges Frodigste festival - Frosta Fjordfestival.

Som du sikkert skjønner ligger alt til rette for at dette skal bli en fantastisk opplevelse!

Du er hjertelig velkommen til Norges perle – Småland, Frosta.

Bestill billett her!

«Einn om det bli arti’?»